Een handig lijstje!

Lists are a form of power.
— A.S. Byatt

Enkele maanden gelden had ik een blogpost gemaakt met voorbeelden van wat je jouw hond en/of kat allemaal kan bijgeven. Maar ja, zo’n blogpost is niet altijd makkelijk terug te vinden en dus kreeg ik de vraag of ik er niet een printbaar bestand van wilde maken.

Hierbij dus de lijstjes op een printbare pagina zodat je het in de keuken kan ophangen of bij de hand kan houden.

Laat me weten of dit handig is voor je!

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs