Een kerstmenu voor jouw hond en/of kat

Christmas isn’t a season it’s a feeling. 
— Edna Ferber

Kerst is gezelligheid, tijd met familie en vrienden, kerstdecoratie, cadeautjes en….. natuurlijk lekker eten. Eten en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat dacht je ervan om dit jaar ook eens wat lekkers te koken voor jouw hond en/of kat?

Ik heb voor beide een kerstmenu bedacht.

Het menu voor de hond is voor een hond van 10 kilo. Is jouw hond 5 kg dan geef je de helft en als jouw hond 20 kilo is dan geef je dus het dubbele. Het menu voor de kat is voor een kat van 4 kg.

Deze recepten zijn geen volledige voeding en zijn dan ook niet bedoeld om voor langere tijd te geven. Ze zijn echt bedoeld voor een eenmalige kerstmaaltijd.

Heeft jouw hond of kat een aandoening waarvoor hij/zij op speciale voeding staat? Overleg dan eerst met jouw dierenarts of je dit recept kan gebruiken. Je mag mij ook een berichtje sturen met jouw vragen.

EN MOCHT JE NOG EEN DESSERT WILLEN TOEVOEGEN GEEF JOUW HOND OF KAT DAN NOG EEN LEKKERE NATUURLIJKE KAUW SNACK NA. BIJVOORBEELD EEN KIPPENNEK OF VLEUGELTJE.
VEEL PLEZIER MET KOKEN EN ALVAST HELE GEZELLIGE KERSTDAGEN!

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs