Het verhaal van Troi

We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. 
— George Bernard Shaw

Acupunctuur is een hele mooie manier om oudere honden te ondersteunen! Troi is daar een mooi voorbeeld van. En ze is zo lief om haar verhaal met ons te delen. Hopelijk kunnen we nog heel lang van deze dame genieten!


Hoi, ik ben Troi


Ik woon sinds 2 jaar in Oudeschans en ben 16,5 jaar oud. Zou je niet zeggen he?


Ik ben suuuuuper gevoelig voor stemmingen en zo en ben snel gestrest. Ik heb zelfs een tijd gehad dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest van de zenuwen. En dan zijn er nu natuurlijk nog de oude-van-dagen klachten bijgekomen zoals een stijve rug en een beetje incontinentie en ik kan soms heel duizelig zijn. Bovendien werkt mijn hartje ook niet meer optimaal. Gelukkig was er in mijn vorige woonplaats een goede holistische dierenbehandelaar die mij altijd goed kon helpen en toen we zijn verhuisd moest daar natuurlijk wel een vervanger voor komen.


En die is gevonden hoor :-). Anneke is acupuncturist. Ze behandelt mij niet met naaldjes (want gevoelig hè) maar met een laserpen en dat werkt prima voor mij. Anneke is heel lief en houdt rekening met mijn gevoelige kant. Met de laserpen beïnvloedt zeverschillende acupunctuurpunten waardoor de energie in mijn lijf beter gaat stromen.


Het werkt zo goed, dan denk ik dat ik behandeld wordt voor bijvoorbeeld mijn rugpijnmaar héééé, dan blijkt dat ook mijn spijsvertering verbeterd is en van incontinentie heb ik ook al geen last meer!


Ik ga regelmatig naar Anneke want door haar behandelingen kan ik nog goed kan genieten van mijn oude dag.


Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs