Kerstideetjes voor jouw hond

It’s not what’s under the tree that matters. It’s who’s gathered around it. 
— Unknown

Het is alweer bijna kerst…. De tijd kruipt en vliegt tegelijkertijd in deze vreemde tijden.

Ik ga ervan uit dat er net als bij ons bij jou ook cadeautjes onder de boom liggen voor jouw hond(en). Daarom dacht ik een aantal van onze favorieten te delen. Wie weet zit er wat voor jouw hond tussen.

DE BELLO BOX

Een van onze absolute favoriete cadeautjes. Op het filmpje zie je de verjaardag box van afgelopen jaar. Bello box heeft een aantal leuke boxen met snacks en speeltjes. Voor elke hond wat passends. De snacks zijn 100% natuurlijk en met jouw aankoop steun je ook nog eens een goed doel.

https://www.bellobox.nl

PUZZELS


Puzzelen is hartstikke leuk om samen met jou hond te doen. En het is ook nog eens heel erg goed voor jouw hond! Wij zijn erg fan van de puzzels van het merk “my inteligent dogs”. De puzzels zijn mooi stevig en goed schoon te maken. Er zijn veel verschillende puzzels te verkrijgen waardoor er altijd wel eentje tussen zit die geschikt is voor jouw hond. In Nederland zijn ze onder andere te verkrijgen bij:

http://www.woofwebshop.com/epages/83197712.sf/nl_NL/?

SNUFFELKLEEDJES


Nog zo’n leuke en goede activiteit voor jouw hond. Ook snuffelkleedjes zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Twee voorbeelden zijn:

https://www.happyfellowcreatief.nl/portfolio-category/hersenwerkjes/

SPEELTJES

Samen spelen is natuurlijk altijd leuk! Wij spelen heel graag met de speeltjes van tug-e-nuff. En deze frisbee is bij ons beide favoriet! Het is makkelijk op te vouwen en in mijn zak te stoppen zodat ik altijd een speeltje bij me heb. Je kan het gebruiken als frisbee en ermee gooien maar het is ook sterk genoeg om er een trekspelletje mee te doen. Tug e nuff maakt ook hele leuke andere trekspeeltjes.

https://tug-e-nuff.co.uk

WANDELING

En laten we eerlijk zijn een heleboel honden worden natuurlijk ook gewoon heel blij van een fijne wandeling samen. Wie weet kan dat dit jaar wel in de sneeuw….


EN NOU ZIJN WIJ NATUURLIJK HEEL BENIEUWD OF JULLIE NOG GOEDE IDEEËN HEBBEN EN WAT ER BIJ JULLIE ONDER DE BOOM LIGT VOOR JULLIE HONDEN!

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs