Kook een kerstmaaltijd voor jouw hond of kat!

It’s not how much we give but how much love we put into giving.
— Mother Theresa

Wie aan kerst denkt, denkt automatisch ook aan lekker eten. Kerst en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en iedereen heeft daarin zijn of haar eigen tradities. 

Wat dacht je ervan om dit jaar een lekkere maaltijd te koken voor jouw hond of kat? Je kunt voor beide hieronder een kerstmenu vinden. 


Het menu voor de hond is voor een hond van 15 kilo.  Is jouw hond veel groter of kleiner pas de hoeveelheden dan naar ratio aan. Het menu voor de kat is voor een gemiddelde kat van 3,5 kg. 


Deze menu’s zijn geen volledig uitgebalanceerde voedingen. Ze zijn bedoeld als een eenmalig kerstmenu. Ze zijn niet bedoeld om gedurende langere tijd als enige voeding te geven. 

Heeft jouw hond of kat een aandoening waarvoor hij/zij op speciale voeding staat? Overleg dan eerst met jouw dierenarts of je dit recept kan gebruiken. Je mag mij ook een berichtje sturen met jouw vragen. 

En mocht je nog een lekker toetje willen toevoegen denk dan aan een lekkere natuurlijke kauw snack. 

Heel veel plezier met koken! 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag! 

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs