Mijn nieuwe site is life!

I’m proud of my work and how far I’ve come, and I’m proud of the way that I did it.
– Bebe Rexha

Afgelopen maanden ben ik hard aan het werk geweest om een nieuwe website te maken. Mijn oude site had ik ondertussen al flink wat jaren geleden zelf gemaakt. Ondanks dat het prima gefunctioneerd heeft paste het niet meer bij mij en waren er een aantal functies die ik graag wilde toevoegen waarvan ik werkelijk geen idee had hoe ik dat voor elkaar moest krijgen.

En dus ben ik op zoek gegaan naar nieuwe opties en zo uiteindelijk met hulp van Simone van Digitale pootjes (dank je wel Simone!) aan de gang gegaan om deze nieuwe site te bouwen. Ik ben er erg blij mee en trots op!

Deze nieuwe site:

  • Is volledig in twee talen (Nederlands en engels). Met het vlaggetje bovenin de menu balk of het vlaggetje onderin in de footer kan je de taal naar wens aanpassen.
  • De “over mij” pagina heeft een broodnodige update gehad en bevat nu ook een samenvatting van alle opleidingen die ik tot nu toe heb gedaan.
  • Mijn aanbod is nu veel duidelijker en de informatie makkelijker te vinden en lezen.
  • Je kan je nu via de site rechtstreeks inschrijven voor een acupunctuur consult, voedingsadvies consult of voedingstherapie.
  • De site bevat nu ook een online leeromgeving wat mij de mogelijkheid geeft om informatie op andere manieren met jullie te gaan delen. Zoals met ebooks, online lezingen en/of online cursussen. Dus houdt deze site en mijn social media goed in de gaten voor updates daarover!

Nieuw gratis Ebook

En een nieuwe site betekent dat ik ook een nieuw gratis ebook voor jullie heb gemaakt. Er is een Nederlandse en een engelse versie. In dit Ebook vind je vijf hele praktische tips die je gelijk kan toepassen om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren.

Het Nederlandse Ebook kan je hier vinden. En de Engelse versie vind je op deze pagina.

Wat vinden jullie ervan?

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe site vinden! Is alles makkelijk te vinden en te begrijpen? Zijn er verbeterpunten? Ik zou het heel erg waarderen als je mij een berichtje stuurt:

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs