Wie jarig is trakteert! :-)

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.” – Maya Angelou

Gisteren was ik jarig en wie jarig is hoort te trakteren toch? Dus dacht ik er spontaan aan om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Namelijk een online voedingsconsult (naar keuze per zoom of email) aan iemand cadeau doen.

Tijdens een voedingsconsult mag je mij een half uur lang al jouw vragen stellen over voeding voor jouw hond of kat. We kunnen bespreken welke voeding voor jouw maatje het beste is, of er supplementen zijn die goed zijn om toe te voegen etc.

Wil je kans maken op dit consult? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jezelf op te geven voor mijn nieuwsbrief via deze link:

En natuurlijk zou ik het hartstikke fijn vinden als je dit zou willen delen met andere mensen die ook baat zouden hebben wij een voedingsconsult.

Je kan meedoen tot zondag 8 oktober 2023.

Succes!

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Hoi, Ik ben Anneke

Op dit blog deel ik informatie over acupunctuur en voeding voor honden en katten. Nieuwe onderzoeken, tips en recepten zullen ook regelmatig langskomen. Veel plezier met lezen!
Vijf praktische tips om de gezondheid van jouw hond of kat te verbeteren
meer blogs