Betrouwbaar en onafhankelijk

Voedingsconsult

Je weet dat het belangrijk is om jouw hond of kat een goede passende voeding te geven. Voeding beïnvloed alles! Zo weten we dat voeding de genen aan en uit kan zetten, dat het invloed heeft op het microbioom van de darmen en dat het aandoeningen kan voorkomen of genezen.

Tegelijkertijd is de voeding voor honden en katten best ingewikkeld geworden. Er is veel tegenstrijdig informatie te vinden en er zijn zoveel verschillende opties: verschillende merken brok, met en zonder granen, met exotische diersoorten of de meer normale diersoorten, plantaardige voeding, blikvoeding, rauwe voeding commercieel of zelf samengesteld, gekookte voeding, talloze supplementen etc..

Ik begrijp dat je het lastig vindt om te bepalen wat nu de beste voeding is voor jouw maatje! 

Voedingsconsult. Antwoord op al jouw vragen over de beste voeding voor jouw hond of kat door een holistisch dierenarts en voedingsdeskundige.

Waarom een voedingsconsult?

Tijdens een voedingsconsult kan ik al je vragen beantwoorden!

Voedingsconsult

Een voedingsconsult geeft jou de gelegenheid om al jouw vragen over de voeding van jouw hond of kat te stellen. Als integratieve dierenarts met extra opleidingen in Chinese voedingstherapie, natuurlijke voeding en integratieve voedingstherapie kan ik jou heel goed helpen. We nemen jouw situatie door en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw maatje. 

Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Reviews van mijn klanten

rsz_text-placeholder
"Ik kan niet geloven hoe gelukkig en gezond hij is met zijn nieuwe dieet. Ik vroeg Anneke een paar maanden geleden om hulp met zijn voeding. Ze reageerde heel snel en was heel geduldig met mijn miljoenen vragen! Zij is nu de voedingsdeskundige voor al mijn honden! Heel erg bedankt! "
Tiffany met Arlo
rsz_1text-placeholder
"Al vanaf het moment dat Frans Ferdinand zo’n tien jaar geleden vanuit het asiel zijn intrek bij me nam, heeft hij problemen met zijn ingewanden gehad. Heel vaak was hij aan de diarree en hij gaf elke week wel een paar keer over. Vele onderzoeken verder was er een grote kans dat dit iets chronisch was. Hoe nu verder dan? De rest van zijn leven aan de medicijnen? Tja, wat moet, dat moet, maar ik wilde liever een natuurlijker oplossing. Gelukkig was daar Anneke met haar ervaring in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit was een optie die me veel meer aansprak dan eentje met chemische middelen. Na een ‘Chinese’ diagnose heeft ze een dieet op maat voor Fer samengesteld, met alleen maar verse ingrediënten. Stapje voor stapje hebben we het ingevoerd. Wie had kunnen denken dat meneer met smaak dingen zou eten die helemaal niet des poezen zijn? Voor zover het dat al niet was, is eten voor Fer echt het hoogtepunt van de dag geworden. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk het resultaat. Daar heb ik maar één woord voor: verbluffend. Overgeven doet hij zelden meer, en misschien is dit too much information, maar hij heeft nog nooit zulke mooie keutels geproduceerd. We zijn nu zo’n drieënhalve maand bezig en, zo bleek uit de laatste scan, de boel ziet er van binnen nog niet zo uit als zou moeten, maar is wel een stuk rustiger. Het zal altijd een zwakke plek blijven en we houden hem als een havik in de gaten, maar als het zo doorgaat, teken ik ervoor. Dank je wel, Anneke!"
Maaike met Frans Ferdinand
rsz_debbi
"Overstappen op verse voeding is de beste beslissing die wij ooit genomen hebben voor onze honden! Onze oudste miniatuur Schnauzer at al 8 jaar brokjes. Door overgewicht mocht ze maar een ¼ van de hoeveelheid eten waardoor ze continu honger had. Ze had weinig energie, speelde weinig, kon niet zelf op bed springen en wandelingen waren erg stressvol voor haar. Ze eet nu meer en verliest gewicht. Ze heeft meer energie en gedraagt zich weer als een 2 jaar oude pup. Onze tweede hond maakte een snurkend geluid waarvoor we al bij drie dierenartsen zijn geweest en bij een specialist. Sinds ze verse voeding krijgt maakt ze dit geluid nog 2 keer per dag in plaats van elke 20 minuten. Als je twijfelt over starten met verse voeding….. doe het! Het zal de beste beslissing zijn die je ooit neemt voor jouw dieren. Anneke heel erg bedankt voor alles!"
Debbi met Bella, Miley en Lilly
rsz_rocky_nw
"Onze hond Rocky had al bijna 1,5 jaar met korte tussenposen last van een oorontsteking in zijn linkeroor. Ook merkten we dat Rocky niet lekker in zijn spreekwoordelijke vel zat. Hij vond het niet fijn meer om opgetild te worden en gromde dan af en toe. Bijna alles wat de westerse diergeneeskunde Rocky te bieden had, hadden we al geprobeerd maar de oplossing was nog niet gevonden. Anneke nam alle tijd voor ons en voor Rocky, legde precies uit wat ze ging doen en deed een aantal testen bij hem. En inderdaad, een aantal energiebanen waren verstoord waaronder één die uitkomt bij zijn oor. Ook de pijn die Rocky aangaf bij het optillen werd hierdoor veroorzaakt. Al na een paar behandelingen was de pijn weg en zagen we dat er weer haartjes begonnen te groeien achter zijn oor. Accupunctuur, goede voedingsadvies en de juiste medicatie heeft ervoor gezorgd dat zijn oorontsteking genezen is, zijn kale plek helemaal weg is en hij geen pijn meer heeft. Heel bijzonder om van dichtbij de mogen zien en ervaren wat bereikt kan worden door een nauwe samenwerking tussen de oosterse en westerse geneeskunde. Dankbaar dat we deze kans gekregen hebben."
Monique met Rocky
rsz_noyatekst
“Ik vind Anneke een prettige persoon in de omgang en dat vindt mijn hond ook. Noya had gelijk een klik en da’s wel heel prettig. Anneke heeft alle tijd genomen om alle dingetjes van mijn hond te noteren en heeft een algehele check gedaan. Noya heeft 8 naalden in d’r lijf gekregen terwijl Anneke goed uitgelegd heeft hoe dat werkt. Mijn hond bleef gewoon staan en na een tijdje vielen de naalden er spontaan weer uit. Anneke heeft de sessie met even lekker gek doen met Noya en een speeltje afgesloten. Nu na drie behandelingen is het anders. Haar pols is verbeterd, haar tong ziet er geheel anders en mooier uit. In huis is ze ineens erg zelfverzekerd en gedraagt zich als de leidinggevende die helemaal klaar is met het bemoeizuchtige gedrag van haar toekomstige roedelopvolgster. Haar gebitje hebben we hier weer allemaal kunnen bewonderen… En dan ons mooiste moment: er wordt weer es langdurend vuurwerk afgestoken in de straat. Zoals gebruikelijk komt mijn jongste Border Collie dan blaffend bij mij. Ik zit dan op de grond en hou haar dan stijf tegen mij aan en dan wordt ze snel rustig. Op het moment dat ik zo zit voel ik ineens een ander lijfje tegen mijn benen: dat van Noya die opgerold tegen mij aan gaat liggen. Geen gebibber, wel heel erg stijf maar dus niet verstopt in het transport box-hol dat sinds september noodgedwongen in onze huiskamer staat. Voor mij een ongekend emotioneel moment omdat mijn hond contact zoekt met mij en het eventjes niet aanvoelt als totaal onbereikbaar. Ik ben erg blij dat we dit traject gestart zijn en zie dit als een mooi hulpmiddel om mijn hond te helpen bij haar doodsangst in de vuurwerkperiode. Dankjewel Anneke, dit werkt voor ons."
Gesina met Noya
rsz_2maggytekst
“Ik ben toen gaan zoeken op internet naar een andere oplossing en kwam op de website van Qi 4 Paws. Acupunctuur, tja je moet erin geloven zeggen sommige mensen. Mijn email met daarin het probleem van Maggy was zo geschreven, ik had niet de hoop dat er een behandeling voor was. Anneke schreef; ja hoor daar heb ik wel een behandeling voor, en het eerste consult was geregeld. In dit consult stelde Anneke heel veel vragen, ook zag ze Maggy, liggend op de grond als een hoopje ellende. Na haar onderzoek begon ze met naalden zetten, deze moesten een kwartier blijven zitten, dit vond Maggy geen probleem. Ook Maggy haar voeding werd op Anneke’s advies aangepast. Wonderen bestaan niet, of toch wel? Niet dat ze zich gelijk weer goed voelde, maar je zag Maggy haar ogen weer glanzen. Ook wilde ze weer mee naar buiten met de andere honden, ik dacht toen, het zullen toch niet die paar naaldjes zijn. Na vier afspraken had ik mijn Maggy May weer terug, vrolijk en blij dat ze was. Daar komt nog bij dat Maggy haar haarstructuur is veranderd, steviger en glanzend. Anneke heel erg bedankt, je hebt mij onze Maggy weer terug gegeven."
Harma met Maggy

Op locatie of online

Ik kan jou en jouw hond/kat het beste helpen met een consult bij ons op de praktijk. Doordat ik jouw dier kan zien en onderzoeken en met jou in dialoog kan gaan krijg ik het beste beeld van de situatie en kan ik ook het beste advies geven.

Er zijn situaties waarbij het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Je woont te ver weg, hebt geen vervoer of er is een andere reden. In dat geval is het ook mogelijk om een online consult aan te vragen. Ik kan jouw vragen dan beantwoorden in een telefoon of zoom gesprek of per mail.

Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Na een voedingsconsult:

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Praktisch

Voedingsconsult

Prijs: 

€ 88,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Een voedingsconsult is bedoeld om jouw vragen te stellen of om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw hond of kat qua voeding en supplementen. Voedingstherapie is het optimaliseren van de voeding voor jouw maatje om problemen te voorkomen of te behandelen. Voedingstherapie resulteert in een op maat gemaakt voedingsplan op basis van verse voeding. 

Ik kan jou en jouw hond/kat het beste helpen met een consult bij ons op de praktijk. Doordat ik jouw dier kan zien en onderzoeken en met jou in dialoog kan gaan krijg ik het beste beeld van de situatie en kan ik ook het beste advies geven.

Er zijn situaties waarbij het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Je woont te ver weg, hebt geen vervoer of er is een andere reden. In dat geval is het ook mogelijk om een online consult aan te vragen. Ik kan jouw vragen dan beantwoorden in een telefoon of zoom gesprek of per mail.

Ja zeker! Tijdens een voedingsconsult kan ik jou ook helpen met het bespreken van de voor en nadelen van brokken. Welke brokken dan het beste zijn voor jouw maatje en hoe je het voeren van brokken kan optimaliseren. 

Holistische dierenarts. Acupunctuur, voedingsadvies en voedingstherapie voor honden en katten.

Heb je vragen over een voedingsconsult? Stuur me gerust een berichtje!